Nieuws

Jeugdcommissie TVC zoekt versterking

De jeugdcommissie van TVC is dringend op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de jeugdleden van onze club.

Wie zoeken we? We zoeken meerdere mensen die zich vrijwillig, maar niet vrijblijvend, willen inzetten voor de tennisjeugd van TVC. Leden, niet-leden, ouders, oud-jeugdleden… Iedereen is welkom!

Waarom? Een aantal commissieleden doet een stapje terug. Zonder de inzet van deze vrijwilligers kunnen verschillende activiteiten voor jeugdleden niet doorgaan. Denk aan de jeugdclubkampioenschappen, de Generatiemix (het ouder-kindtoernooi), een slaapevent 13+, een bezoek aan het ABN Amro Open tennistoernooi en andere activiteiten. Maar ook taken achter de schermen, zoals de organisatie van tennistraining, administratie en communicatie, worden hierdoor getroffen.

Meer weten? Neem dan contact op met de jeugdcommissie. We vertellen je graag meer, kunnen je vragen beantwoorden en bespreken de mogelijkheden waarop jij je steentje kan bijdragen. Samen vinden we dan vast een manier die ons beide past!

Tot gauw!
Harry (voorzitter), Myrna, Jasper, Jasmijn, Jos en Annemieke

« Terug

» Nieuws archief