Nieuws

Van de sponsorcommissie

Wij zijn de sponsorcommissie, bestaande uit Frank De Wilde, Jasmijn Tissingh en Dimitri Molenkamp. Graag willen we jullie informeren over onze activiteiten en de mooie resultaten die we tot dusver hebben bereikt met de actie ‘Vrienden van TVC’ die vorig jaar is gelanceerd. Daarnaast willen we jullie ook graag wijzen op twee andere manieren waarop we relatief eenvoudig veel voor onze club kunnen betekenen.

Vrienden van TVC

Inmiddels zijn er al bijna 50 leden! Dankzij jullie positieve reacties en deelname hebben we niet alleen geweldige poloshirts voor onze leden kunnen verzorgen, maar kunnen we ook nog meer leuke initiatieven realiseren. Dit geldt voor zowel de nabije als de wat verdere toekomst. 

Wat betreft de nabije toekomst willen we met een deel van de opbrengsten een aantal concrete verbeteringen doorvoeren die direct bijdragen aan de speelervaring en gezelligheid binnen onze vereniging. Allereerst zullen we onderzoeken of we nieuwe scoreborden kunnen aanschaffen voor de tennisbanen. Dit zorgt niet alleen voor een professionele uitstraling, maar ook voor een betere wedstrijdbeleving voor zowel spelers als toeschouwers.

Daarnaast hebben we het voornemen om bij TVC toernooien te zorgen voor een gezellige borrel met lekkere hapjes en drankjes. We geloven dat dit niet alleen de sfeer ten goede komt, maar ook bijdraagt aan de onderlinge verbondenheid en het plezier binnen de club.

Wil je ook vriend van TVC worden, dat kan uiteraard! Voor 50 euro per jaar (1 persoon) of 75 euro per jaar (koppel) word je vriend van TVC. Als bedrijf kan je voor 100 euro per jaar vriend worden. Uiteraard wordt je dan ook vereeuwigd op ons ‘Vrienden van TVC’ bord en ontvang je een mooi poloshirt!

Stuur eenvoudig je naam en telefoonnummer naar vriendenvantvc@gmail.com.

Rabo ClubSupport

De Rabobank geeft clubs en verenigingen graag een financieel steuntje in de rug en verdeelt jaarlijks een geldbedrag onder sportverenigingen waarop gestemd is.

Als Rabo-lid (= gratis) kun je van 2 september tot en met 24 september stemmen op jouw 3 favoriete clubs. Hoe meer stemmen we krijgen, hoe meer wij van het Rabobank potje mogen mee snoepen. Dit is een geweldige kans om extra middelen voor TVC te verkrijgen!  Dus we hopen dat alle TVC leden (en hun vrienden, familieleden, etc) met een Rabobank rekening gaan stemmen! Zegt het voort!

Via deze link lees je meer over hoe je lid wordt en hoe je kan stemmen.   

Club is Koning sparen Vomar

Jij kunt de kas van jouw club eenvoudig en geheel kosteloos spekken! Dat doe je door je Klant-is-Koning kaart aan jouw club te koppelen en simpelweg bij het boodschappen doen je kaart te scannen bij de kassa. En het kost jou niets, want Vomar maakt elk kwartaal 0,5% van het totaalbedrag aan boodschappen van alle gekoppelde Klant-is-Koning kaarten over aan de club. Voor TVC is een Club is Koning account aangemaakt. De Clubcode voor onze vereniging is: TVCA2021. Klik hier voor uitgebreide informatie.

Nogmaals, hartelijk dank voor jullie enthousiasme en steun! Samen maken we onze vereniging nog leuker en sterker!

« Terug

» Nieuws archief