Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


CALB toernooi 2017a.jpg
170910 Clubkampioenschappen 2017 TVC 130.jpg
170910 Clubkampioenschappen 2017 TVC 129.jpg
Meest recente foto's
CALB-toernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  261x gelezen

Tennisvereniging Castricum wint voor de 3e keer wisselbeker CALB toernooi

Afgelopen zaterdag 30 september vond het traditionele CALB toernooi plaats op het mooie sportcomplex van de Voetel, waar TV Limmen haar domicile heeft. Het CALB toernooi is een gezelligheidstoernooi, dat aan het eind van het tennisseizoen wordt georganiseerd door een van de tennisverenigingen van de gemeente Castricum, te weten TVCastricum, TVAkersloot, TVLimmen en TCBakkum. Dit jaar was Limmen de gastheer en begonnen vanaf 10.30 de verschillende koppels aan hun partijtjes. Helaas was al na een uur spelen de overvloedige regen spelbreker en werden de partijtjes in kortere versie op de binnenbanen voortgezet. Deze geste van TV Limmen om binnen te tennissen werd door de deelnemers erg op prijs gesteld. Er deden18 koppels van drie verenigingen mee (helaas waren er geen deelnemers van TV Akersloot) en aan het eind bleek Castricum winnaar. Zij konden de wisselbeker opnieuw mee naar huis nemen. Het was een leuk georganiseerd toernooi. Bekijk de foto op Facebook


Download bestanden
indeling CALB toernooi 621 KB (140x opgehaald)

Formulieren
CALB toernooi
donderdag 28 september 2017, 13:59 uur
Clubkampioenschappen 2017
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  1711x gelezen

Ondanks de soms overvloedige regenval kunnen we terugkijken op zeer geslaagde clubkampioenschappen. Het combineren van de kampioenschappen voor jeugd en senioren was een groot succes. De drukte van spelers en kijkers was daardoor groter en de tennisshow van onze “rode” tenniskids op baan 6 op de finalezondag stond volop in de belangstelling.


Door het veelvuldige prikwerk van de medewerkers van Berg en Bal, de mogelijkheid om, dankzij onze sponsors, binnenbanen te kunnen gebruiken en het ongekende improvisatietalent van de toernooicommissie zijn we er in geslaagd alle wedstrijden die gepland waren ook te laten spelen.

Bij de senioren zijn er 2 “oudgedienden” clubkampioen geworden Margret Balk bij de dames en Roy Boontje bij de heren, maar wie goed heeft opgelet heeft tijdens het finaleweekend kunnen zien dat er een jongere generatie aan komt. Verheugend is ook dat er onder deelnemers ook flink wat eerste- en tweedejaars leden hadden ingeschreven.

Voor de loterij hadden Hanny en Hennie weer het hele dorp afgestruind naar prijzen. Het resultaat was zichtbaar in een overvloed aan grote en kleine prijzen. Veel dank dames!

Dank ook aan onze sponsors: Feestcafe BoesBoes, Makelaardij van Gulik, Weel Assurantiën en advies, Beentjes Groentebroers en Horecabrains

Winnaars senioren 17+ en 50+, jeugd groen en jeugd 11 t/m 17 jaar  en winnaars jeugd rood en oranje en klik hier voor de foto's.

woensdag 27 september 2017, 19:15 uur
Ouder-kindtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  1100x gelezen

Het gezellige ouder-kindtoernooi zal dit jaar, op 15 juli worden georganiseerd. Graag willen wij er nog op wijzen dat iedereen zich hiervoor kan inschrijven! Zolang er maar minimaal 18 jaar tussen “ ouder” en “ kind” zit, zijn jullie van harte welkom. We verwachten dat het weer zo'n groot succes wordt als vorig jaar! Maak gebruik van het onderstaande formulier of stuur een e-mail  naar de jeugdcommissie, de inschrijving sluit 10 juli. 


Download bestanden
indeling Ouder-kindtoernooi 125 KB (166x opgehaald)

Formulieren
ouder-kindtoernooi
zondag 9 juli 2017, 22:48 uur
Racketlon jeugdtoernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  613x gelezen

Tijdens de feestweek (Zevenklapper toernooi) organiseert TVC voor jeugdleden een RACKETLON TOERNOOI op zaterdag 8 juli. Je speelt tafeltennis, badminton, squash en tennis. Het toernooi begint om 9.30 uur en duurt tot 14.00 uur. Ook kinderen, die geen lid zijn van TVC, kunnen  zich voor dit toernooi aanmelden. Inschrijven kan t/m 3 juli a.s. klik hier voor alle foto's.


Download bestanden
RACKETLON toernooi 194 KB (132x opgehaald)

Formulieren
Inschrijfformulier
zaterdag 1 juli 2017, 10:40 uur


Toernooikalender Tenniskids
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  159x gelezen

Verschillende verenigingen in Nederland organiseren jeugdtoernooitjes voor kinderen in de leeftijd t/m 12 jaar. Om deze toernooien meer bekendheid te geven, heeft de KNLTB voor elke regio een toernooikalender gemaakt.


Download bestanden
Tenniskids Toernooitjes 642 KB (182x opgehaald)
woensdag 24 mei 2017, 13:48 uur
Rode Helden Toernooi
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  120x gelezen

Als afsluiting van de tennislessen zal eind september het Rode Helden Toernooi worden georganiseerd.

donderdag 26 januari 2017, 14:06 uur
Overige Jeugd Evenementen
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  125x gelezen

We hopen dit jaar naast bovenstaande evenementen nog meer te organiseren voor de jeugd, zoals bijvoorbeeld een Tenniskids toernooitje, “stuif-in-dagen” en misschien een kampeertoernooitje. Natuurlijk kunnen we daarbij alle steun en hulp van ouders of vrijwilligers gebruiken. Wil je je steentje bijdragen, meld je dan aan als hulpouder of commissielid bij de jeugdcommissie.

woensdag 25 januari 2017, 14:08 uur
Open Toernooien
 Marga Heusen  TOERNOOIEN  167x gelezen

TV  Deuce organiseert op zaterdag 19 augustus het Senior-Plus 50 ééndagstoernooi, klik hier voor meer informatie.


dinsdag 24 januari 2017, 14:41 uur
1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Berg en Bal
 Bestuurszaken
 Bossinade-WEA Open
 COMPETITIE
 CONTACT
 Evenementencommissie
 Facebook
 INFO
 Ledenadministratie
 LID WORDEN
 Secretariaat
 Sponsoren
 Tenniskids WORLD TOUR
 TOERNOOIEN
 WINTER PROGRAMMA
 Zevenklappertoernooi
 ZOMER TENNISLESSEN
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd