Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissies


CALB toernooi 2017a.jpg
170910 Clubkampioenschappen 2017 TVC 130.jpg
170910 Clubkampioenschappen 2017 TVC 129.jpg
Meest recente foto's
Aanmelden Voorjaarscompetitie 2018
 Marga Heusen  COMPETITIE  80x gelezen

Teams kunnen zich weer aanmelden voor de voorjaarscompetitie, aanmelden kan alleen met dit digitaal aanmeldingsformulier. Aanmeldingen dienen uiterlijk woensdag 6 december binnen te zijn bij de wedstrijdcommissie. Graag duidelijk aangeven welke soort competitie het betreft (landelijk of district, evt. leeftijdscategorie). Ook is er de mogelijkheid om zich individueel of als incompleet team aan te melden. Wij zullen dan proberen een team te formeren (uiteraard kunnen we dit niet garanderen).

 

Aanpassing partijen

 

Vorig seizoen heeft de KNLTB de mogelijkheid van “Compact Spelen” ingevoerd. Omdat hier vrij weinig van gebruik is gemaakt en er de nodige kritische kanttekeningen waren, is besloten om Compact Spelen in zijn huidige vorm los te laten.

 

Vanaf 2018 geldt verkort spelen voor alle dubbelpartijen. Het winnend punt bij 40-40 komt hierbij te vervallen, alleen de wedstrijdtiebreak wordt ingevoerd. Dit betekent dat de derde set wordt vervangen door een wedstrijdtiebreak (tot en met 10 punten, 2 punten verschil). In de 8&9- en Zomeravondcompetitie blijft compact spelen wel gehandhaafd.

 

Versoepelde dispensatieregeling

 

Met ingang van 2018 mogen competitiespelers een onbeperkt aantal keren per week competitie spelen voor hun vereniging mits de bandbreedte in de klassenvolgorde niet groter is dan 2 (was 0,5). Hierdoor wordt het veel eenvoudiger om invallers te vinden.

 

Verder blijft het zo dat een speler die meer dan één keer in een hoger geklasseerd team heeft gespeeld (d.w.z. bandbreedte groter dan 2), zonder dispensatie niet meer lager mag spelen. Als is te voorzien dat dit aan de orde zal zijn, dan dient (voor aanvang van de competitie) dispensatie te worden aangevraagd.

 

Tenslotte blijft staan dat iemand dispensatie moet aanvragen om vaker dan één keer voor twee verschillende verenigingen uit te komen, onder de voorwaarde dat voor beide ploegen op minimaal vier dagen wordt gespeeld en dat niet voor een derde ploeg wordt uitgekomen.

 

Op de website staan links naar het competitieaanbod en de speeldata voor:

  • De landelijke zondagcompetitie voorjaar 2018 (incl. de 8/9 competitie)

  • De voorjaarscompetitie district Noord-Holland Noord 2018

    Ivm met een te grote belasting van de banen voor vrijspelen heeft het bestuur besloten geen gebruik te maken van het competitieaanbod op woensdagen en donderdagen)

     

    Voor vragen en nadere informatie graag een email naar: wedstrijdcommissie@tvcastricum.nl

     

Medio november worden de nieuwe speelsterktes voor 2018 bepaald volgens het DSS. De speelsterktes zijn op te vragen via het spelersprofiel en de ratingoverzichten.

De Wedstrijdcommissie

voorwaarden-dispensatie-2x-spelen-voorjaar2018  

competitieaanbod-landelijk-voorjaar-2018

competitieaanbod-noord-holland-noord-2018Download bestanden
data voorjaarscompetite 2018 40 KB (127x opgehaald)

Formulieren
voorjaarscompetitie senioren
zondag 19 november 2017, 13:12 uur
Najaarscompetitie
 Marga Heusen  COMPETITIE  154x gelezen

Jeugd- en seniorleden kunnen zich aanmelden voor de najaarscompetitie, deze competitie wordt altijd in de maanden september en oktober gespeeld, geef je snel op. De inschrijving sluit 28 mei.
Lees meer op deze website


Download bestanden
data najaarscompetitie 37 KB (209x opgehaald)

Formulieren
voorjaarscompetitie senioren
donderdag 18 mei 2017, 12:08 uur
Voorjaarscompetitie
 Marga Heusen  COMPETITIE  189x gelezen

Op vrijdag 7 april gaat voor TVC de competitie weer van start. Dit jaar hebben zich 31 seniorenteams ingeschreven. Met name in de weekenden is het nog steeds druk. Voor de zaterdag hebben zich 15 teams en voor de zondag 8 senioren teams en 1 juniorenteam ingeschreven. Op dinsdag spelen er 5 teams,1 meer dan vorig jaar omdat er een geheel nieuw damesteam bij is gekomen. Op vrijdag zijn er 3 teams waaronder 1 team in de avondcompetitie. Zowel op zaterdag als op zondag en waarschijnlijk ook op dinsdag zullen weer extra banen worden ingezet om de wedstrijdplanning soepel te laten verlopen.

Tijdens de competitie zal er altijd één baan beschikbaar zijn om vrij te spelen. 


Download bestanden
thuiswedstrijden week 21 en 22 342 KB (371x opgehaald)
data voorjaarscompetitie 39 KB (452x opgehaald)
vrijdag 5 mei 2017, 21:42 uur
Aanvoerderbijeenkomst
 Marga Heusen  COMPETITIE  148x gelezen

Op 23 maart 20.15 uur  houden we de aanvoerderbijeenkomst bij Berg en Bal, waar jullie de competitiepapieren krijgen en het inschrijfgeld van € 110,- moeten voldoen. Het is wel belangrijk op die avond te komen om de enveloppe met alle wedstrijdformulieren en de handleiding voor het invoeren van de competitie uitslagen in ontvangst te nemen. Voor de aanvoerders van de teams die voor het eerst competitie spelen is er vanaf 20.45 uur de gelegenheid om zich te laten informeren over het reilen en zeilen tijdens de speeldagen. Kun je zelf niet, stuur dan een teamgenoot naar deze avond.

dinsdag 31 januari 2017, 12:00 uur


1
 Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Berg en Bal
 Bestuurszaken
 Bossinade-WEA Open
 COMPETITIE
 CONTACT
 Evenementencommissie
 Facebook
 INFO
 Ledenadministratie
 LID WORDEN
 Secretariaat
 Sponsoren
 Tenniskids WORLD TOUR
 TOERNOOIEN
 WINTER PROGRAMMA
 Zevenklappertoernooi
 ZOMER TENNISLESSEN
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams 
Senioren
 Dinsdag Dames
 Vrijdag Dames
 Vrijdag Heren
 Zaterdag Dames
 Zaterdag Gemengd
 Zaterdag Heren
 Zondag Dames
 Zondag Gemengd
 Zondag Heren

Junioren
 Zondag Gemengd